Sawdust Bygg och Renovering

God morgon och varmt välkomna tillbaka hit till bloggen, alla mina fina och underbara läsare! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en härlig vecka såhär långt. Jag har sett att ni är många som verkar ha problem med att hitta ett bra byggföretag i Sollentuna med omnejd, och jag tänkte därför ta och skriva ett inlägg om just detta. Det är nämligen så att jag och min man valde att vända oss till Sawdust Bygg och Renovering, ett företag som vi fick som tips utav en nära vän till min man, som även han anlitat detta företag tidigare. Vi kände på en gång att det verkade som ett riktigt bra företag, och kände att vi kunde lita på all personal. Vi har tidigare vänt oss till flera olika företag som sagts kunna hjälp oss med bygg och byggprojekt, men tyvärr har vi inte kunnat bli nöjda med den hjälp som vi då fått. Jag är därför otroligt glad och tacksam över att vi äntligen hittade ett företag som vi kunde känna oss bekväma med, då alltså Sawdust Bygg och Renovering. Sawdust Bygg och Renovering hjälpte oss för några veckor sedan, när vi behövde hjälp med att bygga en ny altan på baksidan av vårt hus. De var otroligt duktiga på det här med kundservice, vilket uppskattades otroligt mycket från min sida, då både jag och min man kunde slappna av och lita på att vi skulle få ett bra resultat.

Självklart är personalen även otroligt duktiga på det här med bygg, och gav oss ett hela fantastiskt resultat, som vi blev riktigt nöjda med. Det märktes av de anställda hade arbetat mycket med våra egna önskemål och behov för att kunna göra oss 100 procent nöjda. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Sollentuna, Tyresö eller Täby med omnejd att vända er till just Sawdust Bygg och Renovering. 

Du gillar kanske också...