Massage i Uppsala

Trevlig måndag önskar jag till alla härliga och glada människor som följer mig på bloggen! Jag har alltid så många olika saker som jag vill berätta för er, det är därför jag brukar skriva massor av inlägg varje dag om allt mellan himmel och jord! Jag gick på en massage i Uppsala i fredags, så det tänkte jag kunde vara en bra sak att skriva om. Jag är sjukskriven för utbrändhet, så det här med att gå på massage passar väldigt bra då denna massage här i Uppsala är så välgörande för både kropp och själ. Jag gick till ett massageinstitut som heter Yvonnes Hälsorum. 

 

Yvonnes Hälsorum erbjuder det mesta inom massage. Jag blev väldigt väl omhändertagen och jag har nog aldrig upplevt något så här välgörande och avslappnande förut, som denna massage. Har ni inte tidigare gått på massage, då har ni verkligen missat något. Jag bodde i Stockholm innan jag gifte mig, och det hände då och då att jag gick på massage där. Men jag har aldrig tidigare fått en lika bra massage som jag fått på Yvonnes Hälsorum. Så till alla er som funderar på det här med att unna er en massage i Uppsala skulle jag kort och gott vilja säga, att gå till Yvonnes Hälsorum! Efter att jag gick på denna massage i fredags har jag mått otroligt bra hela helgen, så snart ska jag boka in ytterligare en tid för massage, eftersom allt som får mig att må bättre nu när jag är sjukskriven är bra, och jag hoppas att jag snart ska kunna börja jobba igen. Det var faktiskt allt jag hade att säga er om denna massage i Uppsala!