En bilskrot för oss i Kristianstad

Hej på er så här på tisdagsmorgonen! Idag skiner solen och det ska bli en tur med bilen ner till havet. Det är härligt nere i Skåne den här tiden på året, har man bil kan man göra sig små utflykter både kors och tvärs i det här underbara landskapet. Jag är väldigt tacksam till ett företag som heter Tollarps Bilskrot. Det här är ett företag för dem som söker en bilskrot i närheten av Kristianstad, Tomelilla eller Hörby. 

 

För ganska så exakt ett år sedan var jag också iväg ner till havet för ett morgondopp när motorn skar och jag blev stående mitt på landsvägen. Det var den bilen! Sånt är livet! Inte för att jag menar att det är naturligt att motorn skär, men har man en gammal rishög som jag hade då, får man räkna med att något sådant kan hända. Nu kände jag till Tollarps Bilskrot, så det var bara att lyfta luren och tala om vad som hänt. De kom till min undsättning och hämtade bilen. Något dopp i havet blev det inte den dan, däremot blev det ett besök på en bilfirma, och senare samma dag ägde jag en bättre begagnad bil! Jag tänkte att det är bra att skriva ett inlägg om denna bilskrot för oss i Kristianstad med omnejd. Företag inom den här branschen behövs. Det skulle vara fruktansvärt att tänka sig vilket kaos som skulle breda ut sig om inte det fanns en bilskrot i Kristianstad med omnejd. Förresten skulle det bli kaos var som helst i Sverige om det inte fanns företag som tog hand om gamla skrotbilar. Nu när ni vet om att Tollarps Bilskrot finns, kan ni göra en god insats för miljön genom att lämna er gamla bil dit om den behöver skrotas.