Picknicka på bryggor under sommaren

Hej alla läsare, hoppas att allt är bra med er denna tisdagsförmiddag. Ny dag och andra dagen på denna vecka när maj går mot sitt slut för att ersättas med juni, årets första sommarmånad. Dock känns det redan som att det har varit sommar, bättre väder än vad det varit på många år, och det bara nu i maj med denna otroliga värme. Har varit helt underbart, nästan bättre än när man åker utomlands söderut på solsemester.

Har varit perfekta väder för picknick och bad om man tycker om det. Jag har själv inte badat så mycket men det är för att jag är lite av en badkruka. Men jag har ändå suttit på bryggor vid havet och bara njutit av livet. Med en drink i ena handen och jordgubbar i den andra och bara njuter av det helt underbara livet, som verkligen är fantastiskt, och veta att det är allt för en. Verkligen det som man vill kunna uppnå.

Har sett flera bryggor som har restaurerats och som har byggt om och de som har byts ut helt och hållet av de på TC Mark & Allservice i Rimforsa och jag vet att det är en av de sakerna som verkligen gör så att det blir korrekt utfört och det finns även annat som man kan ta och tillgå för att få en riktig bra sommar. Handlar inte bara om bryggor även om det är något som har en ganska stor roll ändå.

Du gillar kanske också...