Lunch i Vänersborg

Ja vilken fantastiskt rogivande helg jag har haft minst sagt. Nu när plugget äntligen är slutfört så passade jag på att åka hem till Vänersborg för att hälsa på mamma och pappa som jag inte hade sett på ungefär tre månader. Var fantastiskt roligt att träffa dem och var riktigt roligt att vi åkte till min favorit restaurang som erbjuder sån fantastiskt god lunch i Vänersborg. Vi åt hos Siri Food ett bra tag sen åkte vi vidare för att träffa resten av släkten vilket verkligen var fantastiskt trelvigt. Nu ska jag möta upp mina vänner som jag inte heller har sett på ett bra tag, ska bli riktigt roligt att dra ut med dem och sen fira midsommar med dem i Varberg där vi hyrt en stuga.

Sen därefter blir det att åka vidare till Stockholm där jag ska hälsa på min flickvän som studerar på universitet där, kommer verkligen bli en fullspäckad sommar, men det tycker jag verkligen är det roligaste tänkbart.

Du gillar kanske också...