Bilverkstad i Dalby

Min bil har under en väldigt lång tid behövt en liten behandling om man ska förklara det kort. Den har genom årens gång haft en hel del problem och jag har därför ofta fått besöka en bilverkstad i Dalby som fått hjälpa mig med detta. Men då jag ska iväg på road trip med mina vänner där vi ska köra genom Sverige så kände jag att under några omständigheter ska inte vi behöva drabbas av bilproblem, för det är verkligen det absolut sista vi kommer att behöva. Därför åkte jag till 11-ans Däck Thomas Jansson där jag lät dem veta min situation och där dem fick förklara och därefter genomföra exakt allt som behövdes göras för att kunna undvika dessa problemen.

Allt verkar därför nu vara i helt sin ordning och ville just därför ta mig friheten att rekommendera denna bilverkstaden för deras enormt professionella arbete och hjälp.

Du gillar kanske också...